Bruidsschoenen

Bij Queens Bruidsmode vindt je een mooie collectie aan betaalbare bruidsschoenen. Of jij nu voor een gemakkelijke bruidssneaker gaat, of voor een hoge hak met glitters, we hebben het allemaal.

Bruidsschoenen zijn de finishing touch van jouw look. De juiste schoen maakt het plaatje dan ook helemaal compleet. Veel mensen denken dat bruidsschoenen niet zichtbaar zijn onder de jurk. Dit is dus niet waar!! Heb jij een slankere jurk, dan zal je al snel de neus van de schoen zien bij het lopen. Heb jij een grote jurk, dan zal je de schoenen zien bij het in en uit de auto stappen. En natuurlijk ook als je zit of als je een trapje op of af moet.

Bruidsschoenen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook zeer comfortabel. Op jullie trouwdag wil jij geen pijnlijke voeten krijgen, dus een goed voetbed is van belang.

Ook het lengte verschil tussen jou en je partner is belangrijk. Zo kan jij de hak hoogte bepalen die onder jouw droomjurk past. De bruidsschoenen die wij in ons assortiment hebben worden vervaardigd in de Eu en hebben een hoog afwerkingsniveau. Al de schoenen zijn voorzien van een zeer comfortabel voetbed.

Wilt u weten of een product op voorraad is, of dat wij deze voor u kunnen bestellen in uw maat, dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom op afspraak om onze collectie bruidsschoenen in het echt te zien en te passen.