Welke trouwjurk

Je gaat trouwen en wilt natuurlijk de perfecte trouwjurk, de jurk waarvan je altijd al hebt gedroomd. Deze dag sta jij in het middelpunt en wil jij er op je mooist uitzien in je droomjurk. Maar wat als die droomjurk nu toch niet bij je lichaam past en jouw lichaam er niet op zijn best uit laat zien? Dan wordt je enorm onzeker. Daarom is het belangrijk om je van tevoren alvast te gaan verdiepen in welke jurk bij jouw figuur past. Hiermee bespaar je veel tijd en teleurstellingen. Van al het passen van trouwjurken die toch niet mooi staan, wordt je alleen maar onzekerder. Er zijn zoveel verschillende jurken en zoveel verschillende vrouwen en niemand is perfect! De zoektocht naar de perfecte trouwjurk is niet altijd gemakkelijk. Zelfs wanneer een jurk er op de hanger of op de foto er super uitziet, kan het zijn dat hij niet mooi aansluit op jouw figuur.
Trouwjurken welk model

De pasvorm is enorm belangrijk!!! De perfecte trouwjurk waarvan de pasvorm bij jou lichaam past, zal je enorm veel zelfvertrouwen geven en dat zal jij uitstralen op je bruiloft.

We zullen hierbij wat uitleg geven over welke lichaamsvormen er zijn en welke trouwjurken bij deze lichaamsvormen passen, we hopen je het hiermee wat gemakkelijker te maken.

Trouwjurken Bruidsmode Eindhoven

Appel

Bij het appel silhouet is de boven omvang groter dan de heupen, kies daarvoor voor een A lijn of een empire model jurk. Deze zullen je prachtig staan. Een jurk die bewerkt is met details zal het ook goed doen, om zo je rondingen te verhullen en aandacht te leggen op andere delen van je lichaam.

Peer

Het peer silhouet bestaat uit smalle schouders, brede heupen en stevige bovenbenen. Een A-lijnjurk is het perfecte silhouet voor jouw lichaamsvorm. Dit model zal de vollere heupen verbergen. Overweeg ook jurken met verschillende lijfjes, zoals decoratie of andere details, het zal een nog mooier effect geven.
Een peer kan ook bijna alle soorten jurken dragen, vermijd alleen een model dat helemaal recht loopt.

Omgekeerde driehoek

Een omgekeerde driehoek heeft een atletisch figuur, met kenmerken als brede schouders, rug en smalle heupen. Met de goede jurk balanceer je dit goed uit, waardoor je schouders smaller lijken en je heupen breder. Een a lijn, empire, of een prinsessen jurk zal je allemaal goed staan.

Rechthoek

Een recht figuur heb je als je schouders, taille en heupen ongeveer in gelijke lijn zijn.
Wil je graag wat meer vrouwelijke vormen creëren. Neem dan een jurk met extra volume en details bij zowel de borsten als de heupen om de illusie van een zandloper silhouet te creëren.

Zandloper

Vollere buste, een smalle taille en zijn je heupen en schouders bijna even breed, dan heb je alle vrouwelijke vormen, nu moet je ermee pronken. Kies voor een nauwsluitende zeemeerminnen trouwjurk. Deze zal je vrouwelijke silhouet prachtig laten uitkomen. Blijf uit de buurt van een druk jurk met vele lagen stof, deze zal je figuur niet laten uitkomen.
Een zandloper figuur kan eigenlijk ieder model jurk wel dragen.

Meer weten?

Openingstijden:
(uitsluitend op afspraak)
Maandag t/m Zondag 09:00 tot 20:00 uur