Trouwpak op maat

Trouwpak met de perfecte pasvorm

Voor een trouwpak op maat met de perfecte pasvorm kan de aanstaande bruidegom terecht bij Suits by QueensBen jij op zoek naar iets wat echt bij jouw stijl past? Of wil jij net wat anders dan standaard? Of hebben ze jou maat niet in de winkels hangen? Wat het ook is, redenen genoeg om voor een trouwpak op maat te gaan. Met een tailor made pak van Suits by Queens zal jij gegarandeerd de best geklede man zijn.

trouwpak

Het perfecte trouwpak

Wij gaan samen met jou een persoonlijk trouwkostuum op maat creëren, waarin jij je ook nog eens super comfortabel in zal voelen. We slaan geen enkel detail over, alles mag jij zelf bepalen en wij zullen je hierbij adviseren. Ga jij voor een trouwpak op maat dan zal jij al snel merken, dat dit een super gave ervaring is. Je krijgt bij ons de volledige aandacht, we werken 1 op 1 en er is geen andere klant aanwezig tijdens jouw afspraak.

Het eindresultaat is dan ook een uniek trouwkostuum van top kwaliteit. Het grote verschil van een tailored made pak en een standaard maatpak? Een tailor made pak zal perfect op jouw lichaam aansluiten. Deze is immers dan ook op jouw lichaamsmaten gemaakt. En jouw trouwpak zal uniek zijn, dit doordat deze speciaal naar jouw wensen is gemaakt. 

Als jij een trouwkostuum op maat laat maken, dan bepaal jij namelijk echt alles zelf. De stof, knopen, voering, maar ook de stiksels, de zakken, kraag  en nog veel meer. Jij bepaalt hoe het er allemaal uit komt te zien. Samen gaan we alles door lopen en zullen we je stap voor stop begeleiden bij het samen stellen van jou trouwpak op maat.

Kosten 

Een trouwpak op maat laten maken zal wel heel duur zijn, hoor ik je al zeggen. Dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. Bij ons begint een trouwpak op maat al vanaf 700 euro. De stof keuze en of het een 2 of 3-delig pak wordt, bepaald voor een groot deel de prijs. 

Heb je een beperkt budget, bespreek dit dan met ons. Wij denken namelijk graag met je mee en bekijken de mogelijkheden om het perfecte trouwpak op maat te realiseren binnen jouw budget.

Ben jij nieuwsgierig geworden, of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag kennismaken met ons en de mogelijkheden bespreken, plan dan een oriëntatie afspraak in.

trouwkostuum