Haaraccessoires

Bij Queens Bruidsmode vind je een grote collectie aan haaraccessoires. Maak jouw bridal look compleet met een van onze prachtige handgemaakte haaraccessoires.

Een haaraccessoire is een item dat tegenwoordig zeker niet meer mag ontbreken aan jouw bridal look. Of je nu op zoek bent naar iets subtiels, of juist een uniek pronkstuk, bij Queens Bruidsmode vindt jij gegarandeerd een mooi bijpassend haarsieraad voor in jouw bruidskapsel. Ondertussen hebben wij een zeer grote collectie aan haaraccessoires aan onze collectie toegevoegd. Dus ben jij op zoek naar een haarkam, een haarpin, of een haarvine of juist iets heel anders? Dan zijn wij de plek voor jou! Bovendien vind je bij ons niet alleen haaraccessoires In zilverkleur, maar ook in rose goud, champagne en goudkleurig. Kortom ,we hebben het echt allemaal!!! Onze haaraccessoires zijn handgemaakt en daardoor dan ook stuk voor stuk uniek. 

Wil jij ook graag een sluier? Maar ben je bang dat je daardoor geen haarsieraad kan dragen? Ook met een sluier in je haar kan je nog steeds een haaraccessoire toevoegen aan jouw bridal look. Er zijn diverse manieren hoe je dit kan combineren. Plaats je haarsieraad boven de sluier, half onder de sluier en/of deels aan de zijkant. Daarnaast is het ook mogelijk om het haarsieraad gewoon onder de sluier te dragen. Ook kun je je haaraccessoires pas later toevoegen als de sluier uit je haar gaat. Er zijn dus mogelijkheden genoeg.

Dus ben je op zoek naar een passend haarsieraad om ook jouw bridal look compleet te maken? Neem dan contact met ons op, want we denken graag met je mee. We kijken niet alleen naar je kapsel, maar tevens ook naar je jurk. We zullen je dan ook adviseren wat het meest geschikte haarsieraad is voor jou. Wil je nog wat meer inspiratie op doen, neem dan ook zeker eens een kijkje op onze instagram pagina,. Natuurlijk ben je daarnaast ook van harte welkom op afspraakWoon je niet in de buurt, dan is het daarnaast ook mogelijk om het haarsieraad naar je op te laten sturen. Ook op afstand helpen we je graag met het uit kiezen van het perfecte haarsieraad.

En de Online webshop? inmiddels zijn we hier druk mee bezig en zal je nog even geduld moeten hebben voor deze gereed is. Maar niet getreurd, wij hebben hierdoor alvast een groot deel van onze collectie hieronder voor je online gezet. Daardoor is bestellen nu ook al mogelijk via email, whatsapp, messengeren ook via instagram.