Veel gestelde vragen

Wil jij keus hebben uit alle jurken, dus ook jurken die eventueel besteld moeten worden? Dan raden wij je aan om rond de 9 maanden voor jullie trouwdatum een afspraak in te plannen. Natuurlijk ben je ook altijd later of eerder welkom.

Het uitzoeken van een trouwjurk moet je doen met de mensen die je er heel graag bij wil hebben, maar ook die je het beste kunnen adviseren. Soms als er te veel mensen mee gaan maakt het de keuze niet makkelijker i.v.m. de vele meningen. We raden je dan ook aan om maximaal 4 personen mee te nemen.

Wil je de jurk direct meenemen, dan reken je de jurk direct af.  Moet jouw jurk besteld worden of koop je een jurk uit de nieuwe collectie die nog bij ons blijft hangen, vragen we een aanbetaling van 50%.

We werken met zeer ervaren bruidscoupeuses die de jurk helemaal perfect passend voor je kunnen maken. Ook als je wijzigen aan de jurk wil laten aanbrengen kunnen onze coupeuses dit voor je realiseren. Wil je de jurk door iemand anders laten vermaken dan is dit ook mogelijk.

Nee, op onze website staan slechts enkele jurken die wij hebben. Onze collectie aan trouwjurken is vele malen groter. Doordat onze collectie snel wisselend is, hebben wij helaas niet altijd de mogelijkheid om van alles foto’s te laten maken.

Onze voorraad is wisselend en niet alles staat op de website. Wilt u weten of een bepaalde jurk op voorraad is, dan moet u hiervoor even contact met ons opnemen.

Jazeker is dit mogelijk, je dient dan wel rekening te houden met levertijden. Levertijden kunnen variëren van 3 maanden tot 6 maanden. Jurken uit de sale kunnen meestal niet meer bijbesteld worden.

We hebben momenteel jurken hangen vanaf maat 34 t/m maat 60.Heb je een andere maat nodig, groter of kleiner, dan kunnen wij deze altijd bestellen.

We hebben trouwjurken hangen in de sale vanaf 350 euro. Trouwjurken uit de nieuwe collectie gaan vanaf 1000 euro t/m 2000 euro.

Ja, dat is zeker mogelijk. We denken graag met je mee, om jouw droomjurk samen te stellen.

Wij hebben geen aparte zwangerschap jurken. Maar veel trouwjurken kunnen ook gedragen worden tijdens de zwangerschap. Ben je zwanger of van plan om zwanger te worden, geef dit dan aan tijdens je pasafspraak, wij weten dan wat wel of niet mogelijk is en welke maat je dan moet hebben.

Ja, na de bruiloft kun je jullie kleding bij ons inleveren en worden deze professioneel gereinigd.