Plus size trouwjurken voor bruidjes met curves

Plus size trouwjurken

Ben jij die Curvy Bride 2 Be, die op zoek is naar plus size trouwjurken voor bruidjes met curves? Voor de mooiste dag van haar leven? Dan helpen we je graag met de zoektocht naar De perfecte jurk.

Wij hebben een mooie collectie aan plus size trouwjurken. Trouwjurken die jouw curves perfect laten uitkomen.

En onze maten?? Nou die zijn size Beautiful, dus voor iedere Bride 2 Be hebben wij de perfecte jurk!!!

Veel curvy brides zien er enorm tegen op, om trouwjurken te gaan passen. Dat vinden wij enorm jammer. Voor iedere aanstaande bruid is er ergens wel de jurk te vinden. En voor iedereen moet trouwjurken passen een geweldige ervaring zijn. Kom jij met jouw curves bij ons plus size trouwjurken passen, dan stellen we je bij deze alvast graag even gerust:

  • Wij werken enkel op afspraak, dus jij bent de enige met jouw entourage bij ons in de winkel.
  • Wij laten je diverse plus size trouwjurken passen, is een jurk te Groot, ( ja dat gebeurd ook met regelmaat) dan kunnen we de jurk altijd kleiner bestellen. Een jurk kan ook tot 2 maten worden ingenomen. Is de jurk te klein, dan bestellen we deze gewoon in jouw maat.
  • Bang zijn dat jurken je niet passen, dat hoeft dus echt niet. Ook bij de kleine maatjes gebeurd het dat een jurk van achteren soms niet helemaal aansluit.
  • En wist je dat de juiste plus size trouwjurk jouw figuur prachtig laat uit komen. De juiste jurk laat precies de curves zien die jij graag wilt zien.  Iedere keer op nieuw staan we in het pashokje en roept een blije Bride 2 Be tegen haar entourage “ik heb een taille!!!”
  • Onze plus size trouwjurken zijn niet duurder dan de rest van de collectie.

Er zijn dus genoeg redenen om als Curvy Bride 2 Be trouwjurken passen niet langer uit te stellen, of er slapeloze nachten van te hebben. Samen met jou entourage gaan wij er een geweldige paservaring van maken.

Wij gaan jou goed begeleiden en denken met je mee en je krijgt van ons eerlijk advies. Op jullie trouwdag zal jij stralen van zelf vertrouwen en zal jij de mooiste bruid van het land zijn.

Heb jij een curvy Groom, dan kan deze ook bij ons terecht voor een pak op maat.

plus size trouwjurk