Bel voor een afspraak
06 - 17 26 66 14

Queens Bruidsmode in Eindhoven

Queens Bruidsmode is nog een jonge onderneming op het gebied van verkoop in de bruidsmode. Doordat andere familieleden al jaren in deze branche actief zijn, is het niet helemaal nieuw en is de passie er langzaam ingekropen.

Bruidsmode

Er zijn zoveel mooie bruidsjurken, maar veel van deze mooie trouwjurken zijn voor vele onbetaalbaar. Daarom zijn wij gestart met bruidsmode die voor iedereen betaalbaar is. Wij zijn er van overtuigd dat je voor een mooie trouwjurk niet de hoofdprijs hoeft te betalen. En dat bewijzen we dan ook met een mooie collectie aan trouwjurken die altijd 50% afgeprijsd zijn. Wij hebben een variërende en een constant wisselende collectie aan betaalbare trouwjurken.
Ons doel is om aanstaande bruidjes te laten stralen in een mooie betaalbare trouwjurk.

Wij zijn geen outlet, dus geen modellen die lang in de winkel hebben gehangen of waar wat aan mankeert. U treft bij ons allemaal nieuwe jurken aan, die u eventueel ook kunt bij bestellen.
Wij zullen de aankomende tijd onze collectie bruidsmode alleen maar uitbreiden. Wij hebben momenteel jurken op voorraad in de maten 34 t/m 54.
Gaat u binnenkort trouwen, dan heten wij u van harte welkom.