Nieuwe Collectie

Bij Queens Bruidsmode vindt u een mooie selectie aan trouwjurken, in diverse stijlen, materiaalsoorten en prijsklassen. je vindt bij ons trouwjurken van tule tot kant en van chiffon tot satijn.

Wij hebben constant een nieuwe collectie aan trouwjurken op voorraad. Veel jurken zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Mocht een jurk er niet in jou maat tussen hangen, dan wordt deze gewoon voor je besteld. Of wellicht had jij de jurk liever in een andere kleur willen hebben, ook dat is mogelijk. Bij ons is niets te gek. Een jurk laten maken naar wens, is dan ook iets dat regelmatig bij ons gebeurd.

Hieronder tref je alvast een kleine greep aan uit onze nieuwe collectie trouwjurken. Doordat onze collectie zo snel kan wisselen, is het helaas niet mogelijk om van alles altijd foto’s op de website te plaatsen. Wil je graag nog meer van ons zien en over ons te weten te komen?

Neem dan ook eens een kijkje op onze social media kanalen. Hier laten we regelmatige veel jurken uit de nieuwe collectie voorbij komen. Ook maken we je al enthousiast over wat er allemaal binnen gaat komen.

Een trouwjurk kopen of beoordelen vanaf een plaatje blijft lastig. Je beoordeelt een trouwjurk het beste in het echt en op je eigen lichaam. Dit kan natuurlijk alleen tijdens een pasafspraak. Tijdens een afspraak kom jij erachter wat je daadwerkelijk mooi vindt en kun jij ieder detail in het echt bewonderen.