Bruidsmode Eindhoven

Bruidsmode Eindhoven voor de Bruid en Bruidegom

Bent u op zoek naar bruidsmode in de omgeving van Eindhoven? Kom dan naar Queens Bruidsmode gevestigd in Eindhoven. Inmiddels weten veel klanten uit de regio Eindhoven ons te vinden, maar ook buiten de regio van Eindhoven zijn wij inmiddels een begrip geworden.
Wij hebben al vele bruidjes, en bruidsmeisjes blij mogen maken met stijlvolle jurken uit onze collectie. Heb jij een trouwjurk van Queens Bruidsmode, dan ben je verzekerd van een exclusieve jurk. Ook kan de aanstaande bruidegom bij ons terecht voor een exclusief op maat gemaakt trouwpak.

Trouwjurken passen

Kom gezellig langs om de mooiste bruidsjurken te passen. Je loopt een bruidsmode winkel meestal niet zo maar even binnen. Daarom werken wij ook enkel op afspraak. Wij willen dat een bezoek aan Queens Bruidsmode in Eindhoven een mooie speciale herinnering achterlaat bij jou en je entourage.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, tijdens de zoektocht naar jou droomjurk, reserveren wij de winkel exclusief voor jou tijdens een pasafspraak. Zo kan jij in een ontspannen en intieme sfeer komen passen bij Queens Bruidsmode in Eindhoven. Wij hebben een constant wisselende collectie aan bruidsmode. U kunt voor alle stijlen en maten trouwjurken bij Queens Bruidsmode in Eindhoven terecht.

U kunt bij ons ook terecht voor mooie accessoires om het plaatje compleet te maken. Voor kinderen vindt u ook een exclusieve collectie aan kinderkleding.

Bruidsmode Eindhoven

Ligging

Eindhoven is zeer gunstig gelegen en wij zijn dan ook makkelijk te bereiken voor onze klanten uit Limburg, Gelderland en België, maar natuurlijk ook van verder weg weten de aanstaande bruidjes ons te vinden.
Komt u van verder weg, maak er dan een gezellig dagje Eindhoven van. Queesn bruidsmode werkt 7 dagen per week op afspraak en ook het centrum van Eindhoven is 7 dagen geopend.

Gratis Parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren. Wij van hopen je binnekort te mogen begeleiden bij de zoektocht naar jouw droomjurk.