Bruidsmode Eindhoven

Bruidsmode Eindhoven voor de Bruid en Bruidegom

Ben jij op zoek naar bruidsmode in de omgeving van Eindhoven? Kom dan naar Queens Bruidsmode gevestigd in Eindhoven. Inmiddels weten veel klanten uit de regio Eindhoven ons te vinden, maar ook buiten de regio van Eindhoven zijn wij inmiddels een begrip geworden.
Wij hebben inmiddels al vele bruidjes en bruidsmeisjes blij mogen maken met stijlvolle jurken uit onze collectie. Heb jij een trouwjurk van Queens Bruidsmode, dan ben je verzekerd van een exclusieve jurk. 

Ook kan de aanstaande bruidegom bij ons terecht voor een exclusief op maat gemaakt trouwpak. Samen gaan we een uniek kostuum samen stellen, dat speciaal volgens jou wensen, voor jou zal worden gemaakt.

Bruidsmode Eindhoven Queens
Bruidsmode Eindhoven Queens

Trouwjurken passen

Kom gezellig langs om de mooiste bruidsjurken te passen. Je loopt een bruidsmode winkel meestal niet zo maar even binnen. Daarom werken wij ook enkel op afspraak. Wij willen dat een bezoek aan Queens Bruidsmode in Eindhoven een mooie speciale herinnering achterlaat bij jou en je entourage.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, tijdens de zoektocht naar jou droomjurk, reserveren wij de winkel exclusief voor jou tijdens een pasafspraak. Zo kan jij in een ontspannen en intieme sfeer komen passen bij Queens Bruidsmode in Eindhoven. Tijdens jou prive pasafspraak krijg je onze volledige aandacht. 

Wist je dat je bij ons 7 dagen per week terecht kan, zelfs ook in de avonduren?

Heb jij je jurk al en mis je nog wat  accessoires? Dan kun je ook bij ons terecht voor mooie accessoires om het plaatje compleet te maken. Voor kinderen vindt u ook een exclusieve collectie aan kinderkleding

Ligging

Eindhoven is zeer gunstig gelegen en wij zijn dan ook makkelijk te bereiken voor onze klanten uit Limburg, Gelderland en België, maar natuurlijk ook van verder weg weten de aanstaande bruidjes ons te vinden.
Komt u van verder weg, maak er dan een gezellig dagje Eindhoven van. Queens bruidsmode werkt 7 dagen per week op afspraak en ook het centrum van Eindhoven is 7 dagen per week geopend.

Gratis Parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren. Wij hopen je binnenkort te mogen begeleiden bij de zoektocht naar jouw droomjurk.