Plus-Size Trouwjurken

Plus-size trouwjurken vinden lastig? Bij Queens Bruidsmode is het vinden van een plus-size trouwjurk geen enkel probleem. Wij hebben een ruime collectie aan trouwjurken op voorraad tot en met maat 60. Mocht je een maatje groter hebben, dan bestellen we deze gewoon.

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Dus wil jij dat alles perfect is aan deze dag. Ook wil jij  er op deze dag op je mooist uit zien. Daarom zal jij je aanstaande Groom en gasten versteld laten staan met jouw amazing bridal looks!!!

Dus, stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? En ben jij nog op zoek naar de jurk, die jouw vrouwelijke curves mooi laat uitkomen? Stel dit dan niet langer uit en maak een pasafspraak om onze selectie aan plus-size trouwjurken in het echt te bewonderen en te passen.

Wij gaan jou laten stralen in de mooiste jurken en jou laten zien hoe mooi een trouwjurk jou figuur laat uitkomen. Waardoor jij geen genoeg kan krijgen van het passen van al deze mooie plus-size trouwjurken. Jouw entourage zal geen genoeg krijgen van jouw private modeshow. Jij zult het ene compliment na het andere ontvangen. Met onze ervaring en expertise weten wij precies wat er mooi bij jouw lichaamsvormen staat. Wij gaan er voor zorgen dat jij de juiste jurk gaat vinden, voor die ene hele speciale dag. Na het vinden van de juiste jurk, wil jij de jurk niet meer uit doen!! Jij zult niet kunnen wachten om deze te mogen dragen op jullie trouwdag.

So”‘Are you ready to say Yes to the dress???” en durf jij de uitdaging met ons aan te gaan?

Hieronder alvast een kleine greep uit onze selectie aan plus-size trouwjurken. Heb je vragen over een van de jurken of wil je graag een pasafspraak maken, neem dan contact met ons op