Bel voor een afspraak
06 – 17 26 66 14

Bruidsmode Eindhoven

Bruidssluiers

Bij Queens Bruidsmode vind je een mooie selectie aan bruidsluiers, in diverse lengtes en afwerkingen. Maak jouw bridal look compleet met een van onze prachtige sluiers.

Een bruidssluier geeft net dat extra romantische tintje aan jullie bruiloft. Met een sluier kun je tevens de mooiste foto’s creëren. Bij ons kun je dan ook terecht voor diverse soorten bruidssluiers, van korte sluiers tot lange sluiers van wel 3 meter. Sluiers met kant en zonder kant. Of ga jij voor een sluier met kraaltjes en glitters, er is echt van alles mogelijk.

 Ook is het mogelijk om een sluier passend bij jouw trouwjurk te laten maken. Ben je op zoek naar een sluier om jouw bridal look compleet te maken? Neen dan even contact met ons op, we denken graag met je mee naar wat mooi is bij jouw jurk. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op afspraak. Hieronder een kleine greep uit onze collectie bruidsluiers.

Wil je weten welke trouwjurk het mooiste bij jou past?

Bij Queens Bruidsmode vindt je een mooie selectie van trouwjurken, in diverse stijlen, materiaalsoorten en prijsklassen. Wij hebben constant een wisselende collectie trouwjurken die direct uit voorraad leverbaar zijn. U vindt bij ons trouwjurken van tule tot kant en van chiffon tot satijn, met en zonder decoratie. Wil je graag onze gehele collectie in het echt komen bewonderen, maak dan je pasafspraak.