Reviews



10



op 21 februari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Lieve toekomstige bruiden,

Het is een enorme aanrader om bij Anouk van Queens Bruidsmode op zoek te gaan naar jouw droomjurk. De collectie is uitgebreid en de jurken hebben prachtige kwaliteit. Anouk is een onwijs prettige gastvrouw, waarbij jij heerlijk jezelf kan zijn. Ze neemt alle tijd voor je en de sfeer is ontspannen. Ik heb een hele goede ervaring gehad en ben in 1 x geslaagd voor mijn prachtige, unieke jurk, waarin ik helemaal mezelf kan zijn op onze bruiloft. Ik heb eerder andere bruidsmodezaken bezocht, maar dit is absoluut de meest prettige ervaring geweest…

Als je nog twijfelt: maak een afspraak! Het is een enorme aanrader!  Lees meer

kimberely

1 ervaring



10



op 20 februari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

bij de 3e jurk die ik pastte was ik al helemaal verliefd! geweldige zaak!

Anoniem

1 ervaring



10



op 20 februari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Lieve Anouk,
Jazeker, lieve, want jij bent echt een schat van een vrouw. Vanaf de allereerste keer dat ik een voet zette in jouw zaak, wist ik zeker: “Hier, bij deze sympathieke dame, ga ik mijn jurk vinden!” En ja, hoor… ook ik zei: “Yessssss to the dress!!!” <br />

Dank je wel voor je geduld je eindeloos positivisme en je professionaliteit! Liesbeth
  Lees meer

Marieke

1 ervaring



10



op 23 januari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Al van het eerste contact moment merk je dat bij met een vrouw met passie en zin voor bruidsmode terecht komt. En dat ze samen met jou de zoektocht wil aangaan.

Ik ging de eerste keer jurken passen en had niet gedacht met iets naar huis te gaan. Ze wist perfect welke jurken me mooi zouden staan. En na even zoeken werd de laatste jurk, mijn jurk!

  Lees meer

joyce

2 ervaringen



10



op 20 januari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik werd ongelooflijk goed geholpen bij Queens! Anouk was heel erg behulpzaam, maakte er elke keer een leuke, fijne afspraak van én ze was 100% begripvol toen ik een bijzondere aanpassing aan mijn jurk wilde laten doen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar. Kortom, ik ben een tevreden klant!

Reactie van Queens Bruidsmode

dank je wel joyce, hoop dat je nog volop aan het nagenieten bent van jullie prachtige trouwdag

vicky

1 ervaring



8,3



op 13 januari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik kreeg goed advies en hulp bij het uitzoeken van mijn ideale trouwjurk. Ook kon deze naar mijn wensen aangepast worden.

Yvonne

1 ervaring



10



op 12 januari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Wauw! Wat een fijne vrouw, Anouk! Je voelt je helemaal op je gemak! Alsof je thuis bent! En ze heeft prachtige jurken!! Ik zou het aan iedereen aanbevelen!! Vanuit Heerlen naar Eindhoven. Met alle plezier dat stuk gereden voor mijn perfecte jurk!!!

chanel

1 ervaring



10



op 10 januari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Prachtige jurken, persoonlijke aandacht en tijd!

erica

1 ervaring



10



op 10 januari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik was eigenlijk niet van plan om een ‘echte’ trouwjurk te kopen maar besloot toch bij Queensbruidsmode langs te gaan. Ik ben fantastisch geholpen door Anouk en een super mooi jurk uitgezocht, de aanpassingen die ik op de jurk wou hebben zijn vakkundig door de coupeuse uitgevoerd. Ik raad iedereen aan om bij Queensbruidsmode langs te gaan ze heeft (echt) jurken voor elke smaak.  Lees meer

nancy

1 ervaring



10



op 10 januari 2019

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Wat was ik zenuwachtig voor mn afspraak…voor het eerst van mn leven een trouwjurk passen. Vind ik wel DE jurk? Heb ik wel de goede lingerie bij me voor het passen? Man wat was ik onzeker. Maar direct na binnenkomst voelde ik me al op me gemak. Prachtige jurken in een fijne ruimte die je helemaal voor je zelf hebt. Van Anouk krijg je de juiste aandacht, oprecht geïnteresseerd, geduldig en ze heeft echt verstand van wat ze doet. Jurk 3 was bingo! Toch daarna nog 5 andere aangehad, maar nummer 3 was het echt. Dus die nog maar een keer aan.. Yes!
Wouw,..dat gevoel. Dank je wel Anouk voor je hulp en aandacht.
Inmiddels hangt de jurk hier thuis, bijna iedere dag gaat t ritsje van de hoes even open om te kijken. Elke keer weer kriebels in mn buik! Het wordt een hele uitdaging om ‘m geheim te houden tot augustus. 🙂
  Lees meer

ietje berendsen

1 ervaring



10



op 30 november 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Een aanrader! Wat geen enkele bruidswinkel kon/Niet wou dat vond ik bij Qweens mode, ik was radeloos. Mijn dank en respect gaat naar Anouk van Qweens mode! super toffe meid en denkt met je mee! Mijn dag kan niet meer stuk. Chapea!!

Reactie van Queens Bruidsmode

Dank je wel Ietje , heel erg blij dat je zo tevreden bent over het eindresultaat.
Groetjes Anouk

Vera

1 ervaring



10



op 3 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Aangezien ik al goed wist wat ik wou, ging ik met een klein hartje op stap. Wij waren bijzonder in de wolken met de bereidwilligheid en behulpzaamheid van Anouk. Dikke pluim !

peggy

1 ervaring



10



op 2 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Super ervaring bij Queens bruidsmode! Anouk neemt alle tijd, stelt je op je gemak en geeft haar eerlijke mening. Verder wordt er goed meegedacht. Ik vond bij de ene jurk de bovenkant mooi en van een andere jurk de onderkant. Dit was geen probleem en het resultaat is echt mooi geworden, zelfs met mijn maatje meer…  Lees meer

emmy

2 ervaringen



10



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Onze bruiloft was fantastisch, dit kwam voor een groot deel ook doordat ik me helemaal happy voelde met mijn jurk en sluier.Anouk neemt echt de tijd voor de bride to be, komt zelf met ideeën en heeft een zeer mooie gevarieerde collectie.Ik heb op onze trouwdag veel complimentjes mogen ontvangen over de jurk en ook de sluier vond men een mooie toevoeging.Dik tevreden over Queens Bruidsmode en zeker aan te raden voor alle brides to be.  Lees meer

Jeannetta

1 ervaring



10



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Gewoon lekker ontspannen jurken passen.
Goed geluisterd naar wat ik niet wilde en daardoor de 1e jurk al gelijk goed!!!!
Na nog een paar jurken passen bij de 1e gebleven.
Anouk weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze heeft heel veel verschillende jurken, echt alle soorten en maten!!!
Na het passen voor de lengte na een week al klaar. En nu hangt hij netjes in een hoes te wachten tot het zo ver is.
Zeker een aanrader om rustig en ontspannen jurken te passen. Geen stress en geen haast.
  Lees meer
Reactie van Queens Bruidsmode

dank je wel jeannetta , het aftellen is voor jou begonnen.

gitte

1 ervaring



10



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

i said yes to the dress!
De 1e jurk die ik aan deed had al meteen het ‘wauw’ effect! Dit was toch onmogelijk? Ik wilde graag nog andere modellen passen om te kijken wat echt bij me paste. Na een aantal jurken meer gepast te hebben wist Anouk welke jurk DE perfecte jurk voor mij zal zijn. En dat was hij zeker!! Deze was nog meer WAUW dan de 1e jurk! Anouk neemt echt de tijd voor je en heeft veel prachtige jurken voor een betaalbare prijs! Zeker een aanrader!  Lees meer
Reactie van Queens Bruidsmode

lieve gitte, bedankt voor je reactie, alles stond je ook echt mooi!!!

Jessica

1 ervaring



10



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik was voor een eerste keer bij Queens bruidsmode in Eindhoven geweest.
Zeker voor mij als onzekere curvy bride.
Anouk stelde mij op mijn gemak, en liet me zien dat ook ik een mooie bruidsjurk aankan. Ze geeft oprecht advies en legt ook uit waarom iets aan een jurk niet staat.
Ze neemt de tijd voor je als bride to be en laat je al stralen met passen.
Na twijfel ergens anders gekeken en toch met die ene jurk in mijn hoofd blijven hangen . Mogelijkheden besproken omdst ik toch een aanpassing aan de jurk wilde.
Opnieuw een afspraak gemaakt bij Anouk en i’ve said Yes to the dress . Ook mijn dochtertje zei ja tegen haar bruidsmeisje jurk.
Echt een aanrader zeker als je Curvy bent.
Dankjewel alvast voor alles en voor je tijd.
  Lees meer
Reactie van Queens Bruidsmode

bedankt voor je beoordeling en jullie zullen straks beide echt stralen in jullie jurken.

Anoniem

1 ervaring



9,7



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Was een super leuke pasafspraak! Werd geweldig goed geholpen, alles kon en niets was te gek.
Ik heb hier mijn jurk gevonden en raad queensbruidsmode zeker aan!

Chantal

1 ervaring



10



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Bij Queens Bruidsmode mijn droomjurk gevonden. In het begin had ik 2 jurken waartussen ik twijfelde, ik kon er rustig over nadenken en in de week na de pas-afspraak erachter gekomen dat ik in verwachting ben. Daarna nog 2x terug geweest om te passen vanwege de groeiende buik en uiteindelijk toch het model jurk die ik in eerste instantie op het oog had! Super mooie, betaalbare jurken met een service waar je U tegen zegt!  Lees meer

veerle

1 ervaring



10



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Super goed geholpen door Anouk! Het was een leuke, relaxe en aangename paservaring. And I said yes to the dress 🙂

Anoniem

1 ervaring



10



op 1 oktober 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik ben superblij dat ik mijn kleed gevonden heb! Ik ben vriendelijk ontvangen geweest en ik voelde me direct op mijn gemak!

ingeborg

1 ervaring



10



op 25 september 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Perfect geholpen door Anouk
Wat een lieve vrouw, ze weet echt waar ze over praat,niets is te veel .
Konden bij haar terrecht wanneer nodig en niets was teveel voor haar xxx.
Ik heb mijn jurk daar gevonden en inmiddels al een mooie bruiloft achter de rug. Voor alle aankomende bruidjes. Queens is the place to be..  Lees meer
Reactie van Queens Bruidsmode

dank je wel Ingeborg, geniet nog even lekker na en ben erg benieuwd naar jullie foto’s
groetjes Anouk

bianca

1 ervaring



10



op 26 augustus 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik heb de eerste afspraak als zeer prettig ervaren!! Mogelijkheden genoeg maar blijft overzichtelijk.

linda

1 ervaring



10



op 12 augustus 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Mooie jurken en een vriendelijke eigenaresse. Deze winkel is zeker aan te raden.

Reactie van Queens Bruidsmode

dank je wel linda en op het voorproefje van de foto’s die ik heb gezien zag je er prachtige uit om jullie mooie dag.

rachelle

1 ervaring



10



op 29 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ontzettend vriendelijk, en doet er alles aan om je wensen zo goed mogelijk te laten uitkomen!

Reactie van Queens Bruidsmode

dank je wel, je zag er ook echt stralend uit in de jurk.

STEPHANIE

9 ervaringen



10



op 27 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Jurkje voor mijn dochter gekocht bij Anouk. Goede communicatie over de mail, aangezien ik niet in de buurt woon heeft zij de maten doorgegeven en heb ik mijn dochter opgemeten. Het jurkje kwam binnen en was net zo mooi als op de foto’s en paste perfect. Bedankt Anouk voor je hulp!

Reactie van Queens Bruidsmode

dank je wel

cindy bral

1 ervaring



9,7



op 17 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Het was een super leuke ervaring! Ik ben plus size dus ik had veel bedenkingen toen ik begon met zoeken maar Queens Bruidsmode was heel vriendelijk en had veel keuze in stijl voor het maatje meer! Een echte aanrader!

Kim

1 ervaring



10



op 16 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Leuke locatie, heel persoonlijk. Zowel met mijn maid of honor als met de hele bende super vriendelijk onthaald. Toch een paar jurken in mijn maat (waar ik op voorhand wel bang voor was) en ja hoor, de perfecte zat er tussen. Dank je wel!

Angelique

1 ervaring



10



op 13 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek aan Queens Bruidsmode. Toen ik belde kon ik vrijwel direct terecht voor een pasafspraak en Anouk nam alle tijd voor me. Ze heeft hele mooie jurken hangen van mooie en goede kwaliteit, voor een leuke prijs. Er is een ruime keuze qua modellen. Zo blijkt maar dat je geen duizenden euro’s hoeft uit te geven aan een mooie trouwjurk. Voor maximaal 650 euro kan je hier slagen. Ik kan niet wachten tot ik mijn jurk aan kan.  Lees meer

ana maria

1 ervaring



8,0



op 7 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

I had great and happy experience with Queens Bruidsmode today because today(06/07/2018) i bought my wedding dress! Its the last style for my size and fits on me so fine! The owner of the shop was very friendly and offers a lot of infos! Aside from the beautiful dress i also paid it within my budget! Thanks for the beautufil and warm services. Success and more power.
  Lees meer

sandra simons

1 ervaring



9,7



op 1 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik ben super geholpen. Heb verschillende jurken mogen passen. De jurk was er niet in mijn maat, dus heeft ze de jurk besteld en op korte tijd kunnen leveren. Toen de jurk geleverd was kon ik hem nog dezelfde dag ophalen in de avond.
Ik ben super blij met mijn jurk 🙂

Mai-Li

1 ervaring



10



op 1 juli 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Een topservice, het was een waar genoegen om hier mijn trouwjurk te mogen uitkiezen, zoveel keuze, zoveel hulp! Echt een fantastische winkel!

sandra iesberts

1 ervaring



10



op 24 juni 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Kleine gelegenheid maar daarom ook heel persoonlijk. Voldoende modellen aanwezig. En de prijs is top! Hele vriendelijke vrouw is Anouk.

renske janvier

1 ervaring



10



op 23 juni 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Hele leuke vriendelijke vrouw waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Voor een super leuke prijs hier mijn droomjurk gevonden

samantha

1 ervaring



10



op 13 juni 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Hele fijne ervaring.
Je kunt aan geven wat je wilt en daar word ook zeker naar geluisterd.
Anouk is een luisterend oor en geeft goede adviezen.
Ze is absoluut niet duur en vind dat ze voldoende keus heeft.

Anita

1 ervaring



10



op 7 mei 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik ben net 20 kg afgevallen en had nooit durven dromen om in zo’n strakke jurk te trouwen. Helemaal afgewerkt met kleine details, die hem helemaal perfect maken. Anouk denkt met je mee en alles is mogelijk. Bedankt dat jullie een onderdeel zijn van mijn reis naar de bruiloft. Groetjes Anita

eefje

1 ervaring



10



op 7 mei 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik enorm goed geholpen ben, met enorm veel geduld, ik ben echt niet de makkelijkste.
In geen 1 winkel werd er zoveel tijd voor me genomen. Ik ben een erge twijfelaar en ook om een tweede keer te komen voor een pasafspraak was geen probleem. Er werd weer de tijd voor me genomen, geen agressieve verkoop, maar een ontspannen sfeer waarbij ik op mijn gemak kon nadenken. De jurken zijn echt heel mooi en kunnen zo ergens anders hangen voor het 3 dubbele. Ik heb enorm genoten op de dag van mijn bruiloft en zoveel complimenten ontvangen over de jurk. Echt een aanrader!!!  Lees meer

aide balk

1 ervaring



10



op 4 mei 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Wat een zegen was het om een bruidsjurk uit te zoeken bij Queens Bruidsmode.

Anouk is vriendelijk, luistert naar je wensen, komt zelf met ideeën zonder je iets op te leggen.
Precies wat ik nodig had om DE jurk te vinden.

Zoek je een klantgerichte boetiek met kwalitatief mooie jurken dan ben je bij Queens aan het juiste adres. Stuk voor stuk mooie jurken, voor ieder wat wils. Laat je niet afschrikken door de lage prijzen, je levert er oprecht niets voor in!  Lees meer

sanne

1 ervaring



10



op 2 mei 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik ben erg goed geholpen bij Queens Bruidsmode. Ik kreeg meteen een prachtige jurk aan van erg goede kwaliteit, die ik uiteindelijk ook gekozen heb.

wendy

1 ervaring



10



op 25 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Zojuist DE jurk gevonden, heel fijn geholpen! Er wordt de tijd voor je genomen en meegedacht
En niet geheel onbelangrijk, de prijzen zijn ook heel aantrekkelijk! 🙂
Super bedankt Anouk!

Dorien & Tim

1 ervaring



9,7



op 24 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Wat een lieve warme dame is Anouk !
Mijn eerste jurk was direct bingo !
Aftellen naar mijn droomdag ! Kan niet wachten om mijn droomjurk weldra aan te trekken .
Queensbruidsmode is kwalitatief , goede prijs en top service

evi hendrickx

1 ervaring



10



op 21 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

super service, budget vriendelijk, ruime keuze, enz…
wat moet je nog meer hebben.
ik ben super tevreden van de klantvriendelijkheid en van mijn prachtige jurk.

richana

1 ervaring



10



op 14 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Super servince!! Als iemand zoekt naar trouwjurken zou ik zeker Queens Bruidsmode aanraden! Echt TOP!

elizabeth

1 ervaring



10



op 13 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik had, voor ik naar Queens Bruidsmode kwam, een slechte ervaring gehad met een bruidswinkel, maar Queens Bruidsmode heeft dat dubbel en dik goed gemaakt. Ik heb uiterst tevreden en helemaal gelukkig de winkel de verlaten, nadat ik mijn droomjurk had gevonden.

jessica

1 ervaring



10



op 10 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Zeer vriendelijke dame, die luistert naar je wensen, leuke tips geeft en respect heeft voor je budget , en je zo helpt aan jouw droomjurk! Zelfs bij twijfel en het passen van nóg maar eens dezelfde jurk zal ze blijven lachen! Geen druk en vooral veel geduld ! Top !!!

kim

1 ervaring



10



op 10 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

ik had Anouk op zondag gebeld om te vragen of dat ze binnenkort tijd had. Ik kon meteen die dag nog langs komen. Het is een lieve, spontane vrouw. Ze heeft echt alle geduld, je hoeft niet bang te zijn dat je binnen een uur weg moet. Ze geeft goede adviezen en het is geen probleem om dingen aan te passen aan de jurk. Ik ging langs om te kijken wat voor soort jurk ik wilde, en ik ben meteen geslaagd voor een jurk. Ze is echt een aanrader!  Lees meer

Anoniem

1 ervaring



10



op 10 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Eigenaresse die goed meedenkt wat je wilt. Geeft eerlijk advies. Fijn dat ik foto’s heb mogen maken. Op die manier kon ik de juiste keuze maken. Fijne dat ik snel een pasafspraak kon maken. Kwaliteit van jurken ???????? Voor een super prijs! Echt een aanrader als je opzoek bent naar de jurk.

Anoniem

1 ervaring



9,7



op 7 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Ik ben hier echt gewoon goed en persoonlijk geholpen. Anouk heeft me heeft me ook verschillende jurken laten passen en echt op mijn gemak. Geen opdringerige verkoop en ik mocht er op mijn gemak over na denken. Dat was niet nodig, want was direct verliefd op de jurk geworden.
>
Nu nog even afwachten dat we gaan trouwen en ik de jurk mag dragen.
  Lees meer

Bonnie

1 ervaring



10



op 7 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Hele fijne hulp gehad van Anouk. Ik ben er meteen na de eerste keer geslaagd voor DE jurk! En qua prijs kan het niet beter. Ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden bij anderen bruidsdames

joyce

1 ervaring



10



op 7 april 2018

Informatievoorziening:

Communicatie:

Behulpzaamheid:

Flexibiliteit:

Begreep onze wensen:

Prijs & kwaliteit:

Heb een super mooie dag beleeft bij Queens bruidsmode
En raad het iedereen aan om zeker voor je mooiste dag daar te gaan kijken prachtige jurken en een super fijne en behulpzame vrouw waar je je op je gemak voelt bedankt voor de onvergetelijke ervaring